Săptămâna mobilității europene: 16-22 septembrie 2012

În perioada 16-22 septembrie 2012, 1995 de localități din 38 de țări din Europa, potrivit site-ului oficial MobilityWeek.eu,  au participat la ediția cu numărul 11 a Săptămânii europene a mobilității. Cetățenii au fost invitați să se implice în activități care promovează moduri alternative de transport și reduc utilizarea automobilelor personale. Tema de anul acesta : ”Ne mișcăm în direcția cea bună” – ”Moving in the right direction”, și-a propus să sensibilizaze publicul cu privire la planurile pentru o mobilitate urbană sustenabilă și la modalitățile în care cetățenii și factorii interesați de la nivel local pot fi mai bine implicați înprocesul de planificare.

Municipiul Suceava – singurul din județ – s-a numărat printre cele 48 de localități din România angrenate în Săptămâna mobilității europene. În data de 22 septembrie 2012, Primăria și Garda de Mediu Suceava au organizat un ”marș al bicicliștilor”, la care și elevii din școala noastră au răspuns prezent, îndrumați de domnul profesor Ion Drăgoiu.

IMG_8008 IMG_8012 IMG_8020 IMG_8022http://www.crainou.ro/?module=displaystory&story_id=52099

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ecoșcoala, Evenimente culturale, Evenimente sportive, Proiecte educative și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s