CRĂCIUN ÎN BUCOVINA

      Grupuri de colindători de la clasele a V-a B, a V-a D, a VI-a A, a VI-a B, a VI-a C,a VII-a A, a VIII-A, a VIII-a C, au realizat un frumos și apreciat program folcloric, de colinde și pantomimă, pe care l-au prezentat pe scena amenajată lângă Casa de Cultură, lângă bradul de Crăciun, în cadrul programului organizat de Primăria Suceava și Consiliul Județean: Crăciun în Bucovina.
                Elevii  au pregătit momentele artistice îndrumați de directorul școlii noastre prof. Apetrei Sidonia Georgeta, prof. Cuzic Gelu, prof. Mustea Mihaela, prof. Ciubotariu Otilia, prof. Chiuchișan Angela, prof. Ciceu Doina, prof. Ciornei Gabriela, prof. Marchitan Claudia Georgeta. 
              Tot în data de 20 Decembrie 2012 între orele 17-19, elevii școlii noastre au participat la un eveniment organizat de Colegiul Național Petru Rareș în scopul strângerii de fonduri spre a fi donate unor orfelinate. Elevii selectați pentru a  participa gratuit la eveniment au fost aleși de către cadrele didactice din cadrul școlii după criterii comportamentale și rezultate școlare deosebite. Cei 30 de elevi s-au bucurat de două ore de colinde românești și cântece internaționale. Elevii școlii au fost însoțiți la eveniment de profesoara de limba engleză Grapini Sabina Lucia. Grupul micilor spectatori s-a distrat de minune la eveniment și a fost plăcut surprins de talentul colegilor lor mai mari de la liceu. De asemenea, au fost plăcut impresionați de buna organizare a concertului propriu zis și de scopul evenimentului în sine, acela de a-i ajuta pe copiii aflați într-o situație familială și financiară dificilă.

Digital Camera Digital CameraDigital Camera Digital Camera Digital CameraDigital Camera Digital Camera Digital Camera Digital CameraSerbarea de Crăciun.12 Serbarea de Crăciun.11 Serbarea de Crăciun.10 Serbarea de Crăciun.8 Serbarea de Crăciun.7 Serbarea de Crăciun.6 Serbarea de Crăciun.5 Serbarea de Crăciun.4 Serbarea de Crăciun.3 Serbarea de Crăciun.2 Serbarea de Crăciun.1

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Consiliul elevilor, Evenimente culturale și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s