Succese deosebite ale sportivilor noștrii

                Elevele de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava au cucerit opt medalii la Turneul internaţional de gimnastică ritmică „Gineta Stoenescu”, care a avut loc sâmbătă, la Sala Polivalentă din Iaşi. Concursul, aflat la a VIII-a ediţie, a reunit 90 de concurente cu vârsta cuprinsă între 3 şi 20 de ani, din Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria şi România.
                Din judeţul Suceava, a participat doar Şcoala Gimnazială Nr. 3 din municipiul reşedinţă de judeţ, deoarece doar aici există această specializare sportivă. Cele opt eleve gimnaste sunt legitimate la CSU Suceava şi sunt pregătite de profesoarele Loredana Elena Coca, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3, şi Oana Paţă, de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava.
 
http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-12-11/Eleve-de-la-Scoala-Gimnaziala-Nr-3-medaliate-la-un-concurs-international-de-gimnastica-ritmica#ixzz2IV0HMr6G
 
http://www.youtube.com/watch?v=MVkvBCnid20
 
                    Echipa de volei fete a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava şi-a adjudecat titlul de campionă judeţeană în cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar, după ce a trecut în finală de echipa de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava. În finala desfăşurată sâmbăta trecută, în sala de sport a Şcolii 3, elevele antrenate de profesorul Ioan Drăgoiu s-au impus cu 2-0 (-19, -21), în urma unei partide atractive şi spectaculoase, în care adversarele antrenate de profesorul Petru Codreanu au dat o replică foarte bună.
 
http://www.monitorulsv.ro/Sport-local/2012-12-11/Voleibalistele-de-la-Scoala-3-campioane-judetene-la-Olimpiada-Sportului-Scolar#ixzz2IV0hYu1E
273193maxim
 
PIC_2836

273195maxim

Reclame
Acest articol a fost publicat în Concursuri, Evenimente sportive și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s