TÂRG DE JUCĂRII ŞI CARTE în spiritul Moşului Nicolae

         Elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava s-au întâlnit cu mic cu mare într-o atmosferă deosebit de plăcută la IMG_3242Târgul de Jucării şi carte în spiritul Moşului Nicolae, chiar de Sf. Nicolae, 6 decembrie 2012.
Activitatea a fost de mare succes în rândul copiilor. Sala de sport a şcolii a devenit neincăpătoare pentru mulţimea de mărfuri aduse: trenuleţe, păpuşi, jucării de pluş, jucării handmade şi cărţi.            
           Jucăriile au fost aduse de copii pentru a le vinde sau chiar pentru a face schimb. Alţii au preferat să-şi aducă unele cărţi pe care deja le-au citit.
             Noi ştim cât de greu se despart copiii de companionii lor, dar de data aceasta au simţit că pot da un sens nou jucăriilor , acela de a – i bucura pe alţi copii. Invitaţii au putut achiziţiona jucăriile pe baza de donaţii. Aşa că elevii au fost deosebit de încântaţi când au aflat că s-au strâns suficienţi bani pentru a aduce lumina si strălucire pe chipul altor copii . Toţi copiii îşi doresc să primească daruri în perioada dinaintea marilor sărbători. Aşa că din banii donaţi copiii au cumparat dulciuri şi fructe copiilor dintr-un Centru de Plasament din Suceava.
            Cele care i-au ajutat pe elevi să se implice în aceste activităti de voluntariat, dar, şi să aplice matematica în practică şi chiar să-şi dezvolte simţul economic au fost doamnele profesoare Mihaela Catargiu, înv. Adriana Craşmariu şi Elena Craciun, dar şi directorul Şcolii Gimnaziale nr.3, Sidonia Apetrei.
Felicităm toţi copiii pentru implicarea activă şi voluntară, dar şi pe părinţii acestora pentru susţinere!
 
http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-12-08/Targ-de-jucarii-si-de-carte-la-Scoala-Nr-3-Suceava
 
http://www.youtube.com/watch?v=A2bGIx_WwTA
 
http://www.youtube.com/watch?v=E8jWbRxbGl4
 
 
 
 

extra nov.17 extra nov.16 extra nov.14 IMG_3308 IMG_3304 IMG_3288TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.1 TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.2 TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.3 TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.4 TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.5 TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.6 TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII.7

Reclame
Acest articol a fost publicat în Consiliul elevilor, Evenimente culturale, Proiecte educative și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s