Cercul de lectură al elevilor de la clasele a V-a

           Activitatea s-a desfăşurat în Cabinetul de limba şi literatura română al şcolii sub forma a patru ateliere de lucru adresate doar elevilor de clasa a V-a care au parcurs lectura    în întregime a textului „Micul Prinţ” de A. De S. Exupery.
Scopul activităţii a fost valorificarea textului din punct de vedere literar (caracteristicile unei naraţiuni, tipuri de personaje) şi moral, prin jocuri ce se bazează, în special, pe imaginaţia copiilor.
Au participat elevi din clasa a V-a D şi a V-a B. Materialele adunate vor fi folosite în revista şcolii. Toţi participanţii au creat texte proprii, valorificând experienţa dobândită la acest cerc şi au fost răsplătiţi cu note de 10 la clasă.
       Coordonatorul acestei activităţi a fost prof. C. Asimionesei.
Activitatea va fi continuată, în lunile următoare de celelalte membre ale catedrei, pe nivel de clasă şi cu o structură adaptată fiecărui nivel.
 
cercul de lectura 1cercul de lectura 36 cercul de lectura 34cercul de lectura 27 cercul de lectura 22 cercul de lectura 20 cercul de lectura 18 cercul de lectura 15 cercul de lectura 12 cercul de lectura 10 cercul de lectura 4
 
 
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Programe educative, Proiecte educative și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s