Școala gimnazială nr. 3 sărbătorește Ziua Internațională a Pământului

  • La Școala gimnazială nr. 3 Suceava a fost lansat proiectul „Grădina veselă”, realizat în imagesparteneriat cu Fundația Speo-Bucovina. Activitățile propuse îmbină elementele teoretice cu ieșirile în aer liber necesare aplicării acestora în practică. Scopul final este amenajarea de către elevii claselor I a unui spațiu cu flori, arbuști, copaci, pentru ca să poată deveni o adevărată „Grădină veselă”.

http://youtu.be/fe7XJ4hLFVw

  • Elevii clasei a VI-a D, îndrumați de doamna profesoară Chirilă Loredana sunt implicați în proiectul Patrula Eco din cadrul programului Eco Școala. Astfel ei au prilejul să organizeze diferite activități prin care demonstrează dragostea lor față de frumusețea naturii, grija pentru protejarea mediului înconjurător. Despre asemenea evenimente vorbesc și imaginile următoare realizate în activitățile de la clasă și din afara ei. Este vorba despre un atelier de creație prin valorificarea materialelor refolosibile, o campanie de susținere a principiilor unei vieți curate, ecologice dar și despre implicarea într-o activitate de plantare de copăcei în pădurea Zamca împreună cu elevii clasei a II-a D,îndrumați de doamna profesoară Croitoru Janina.
Photo-0099 Photo-0102Photo-0098 Photo-0103Photo-0148 Photo-0135Photo-0144 Photo-0141
 
Reclame
Acest articol a fost publicat în Ecoșcoala, Programe educative și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s