Clasa a VI-a B a primit oaspeți la ora de dirigenție

           Elevii clasei a VI-a B au primit la ora de dirigenție de luni, 29 aprilie 2013, vizita elevilor voluntari de la imagesOrganizația „Salvați copiii”. Aceștia desfășoară în parteneriat cu școala noastră activități din cadrul programului „Siguranța pe internet”. Scopul proiectului este creșterea gradului de conștientizare privind pericolele și beneficiile mediului online prin activități de conștientizare și de promovare a principiilor unui Internet mai sigur.
          De-a lungul orei de dirigenție au avut loc discuții interesante, un dialog constructiv între  voluntari și elevii clasei a VI-a B, presărat cu intervenții, întrebări și răspunsuri care au contribuit la conturarea regulilor unei activități sigure pe internet a elevilor. 
sigur info 022 sigur info 012 sigur info 009 sigur info 008sigur info 014 sigur info 016 sigur info 013 sigur info 019sigur info 021
 
Reclame
Acest articol a fost publicat în Comisia dirigintilor, Consiliul elevilor, Programe educative, Proiecte educative și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s