CONCURSUL NAȚIONAL „BĂTĂLIA CĂRȚILOR”

Vineri, 21 noiembrie, la orele 15.00, a avut loc la Biblioteca Județeană I.G.Sbiera finala  Concursului National 627x0„Bătălia Cărților” pentru elevii din județul Suceava. 
 
Concursul s-a derulat în perioada februarie-octombrie 2014, sub egida Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, şi a fost organizat în mai multe biblioteci publice din ţară. 
 
La concurs, care a avut două secţiuni, lectură în limba română şi lectură în limba engleză, au participat copiii de 11-13 ani şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 14-18 ani care au avut Permis de intrare la bibliotecă. Înscrierea s-a realizat la toate secţiile şi filialele bibliotecii, prin completarea unei Fişe de înscriere. Pentru a intra în finală, participanţii au citit toate cele 10 cărţi din lista recomandată până la sfârşitul lunii septembrie 2014. 
 
Finala concursului Bătălia cărţilor a avut loc vineri si a constat in dezbaterea „Convinge-mă să citesc!”, în cadrul căreia participanţii au sustinut cartea preferată , in jurizarea finala şi in festivitatea de premiere. Au fost acordate premii finaliştilor concursului pentru cea mai frumoasă şi argumentată prezentare a cărţii preferate, cel mai bun cititor, care va deveni cititorul anului, şi cea mai apreciată carte, care va deveni cartea anului. 
 
Printre finaliștii care au participat la dezbatere s-au numărat elevi coordonați de profesoarele Isabel Vintilă, Mihaela Mustea și Silvia Forij.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Evenimente culturale, Programe educative și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s