„Acces la succes – Program inovator de pregătire suplimentară a elevilor pentru evaluarea națională”

          altaccesoct            În școala noastră se derulează activitățile prevăzute în cadrul proiectului cu finanţare europeană intitulat: „Acces la succes. Program inovator de pregătire suplimentară a elevilor pentru evaluarea naţională”,  accesat de Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, în care Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava este partener alături de Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământul Preuniversitar Bucureşti.
Proiectul vine în întâmpinarea elevilor  care vor susţine examenul de evaluare naţională în 2015 şi care au nevoie de pregătire suplimentară pentru a putea promova cu succes acest examen. Elevii sunt ajutați  să înveţe eficient în vederea dezvoltării competenţelor la matematică şi limba română. Proiectul vizează creşterea ratei de promovabilitate la evaluarea naţională şi crearea şi implementarea unui sistem unitar de pregătire suplimentară a elevilor pentru evaluarea naţională. Proiectul mai include şi ore de consiliere cu elevii şi părinţii, în care consilierii educaţionali îi vor ghida pe adolescenţi spre carierele pe care le-ar putea urma.
Proiectul este finanţat din fondul social european prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

http://acces-la-succes.ro/

http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-06-12/Elevi-din-20-de-scoli-din-judet-vor-fi-pregatiti-din-bani-europeni-pentru-examenul-de-la-finalul-clasei-a-VIII-a

http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–8222-acces-la-succes-8221-proiect-pentru-4100-de-elevi,23492.html

http://www.gazetadambovitei.ro/educatie/dambovita-acces-la-succes-program-inovator-de-pregatire-suplimentara-a-elevilor-pentru-evaluarea-nationala/

Reclame
Acest articol a fost publicat în Programe educative, Proiecte educative și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s