Succes deosebit pentru Diana Lissov la Campionatele naţionale de nataţie rezervate seniorilor, tineretului şi juniorilor de la Bacău.

                 La finele săptămânii trecute, la Bacău, s-au desfăşurat campionatele naţionale de nataţie rezervate seniorilor, tineretului şi juniorilor. La competiţie au luat parte 270 de sportivi de la cele mai titrate cluburi din ţară. Spre satisfacţia iubitorilor de sport din Suceava, după o pauză de aproape 20 de ani, sportiva Diana Lissov,  elevă în clasa a VIII-a B la Școala gimnazială nr. 3 Suceava,  a cucerit două medalii în competiţia feminină. În pofida faptului că are doar 15 ani, sportiva antrenată la CSŞ 3 Suceava de profesorul Cezar Moscaliuc a urcat pe podiumul senioarelor, obţinând o medalie de argint în proba de 400 metri mixt şi una de bronz la 200 metri bras. Diana Lissov a avut o evoluţie excelentă şi-n competiţia junioarelor, în care a urcat de cinci ori pe podium, obţinând trei medalii de aur în probele de 50 metri bras, 200 şi 400 de metri mixt, dar şi două locuri II la 100 şi 200 metri bras. Graţie acestor rezultate, Diana s-a calificat la campionatul balcanic, ce va avea loc în luna aprilie, la Oradea.

                                                                FELICITĂRI DIANA!!!!!

natatie-3-2-apr

http://www.crainou.ro/2015/04/02/sportiva-diana-lissov-a-adus-din-nou-o-medalie-pentru-inotul-sucevean/

https://svnews.ro/sportiva-diana-lissov-a-adus-din-nou-o-medalie-pentru-inotul-sucevean-dupa-o-pauza-de-20-de-ani/53097/

Acest articol a fost publicat în Concursuri, Evenimente sportive și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s