TÂRG DE CARTE ȘI JUCĂRII

               Vineri, 11 decembrie 2015, a avut loc o nouă ediție a Târgului de carte și jucării. Eveniment caritabil aflat la a patra ediție, acțiunea a avut succes deplin, în ea fiind implicați elevi din toate clasele. Cu fondurile realizate, elevii școlii noastre, vor aduce și în acest an bucurii altor copii.(http://www.vivafm.ro/2015/12/11/targ-de-carte-si-jucarie-la-scoala-nr-3-din-suceava/)

             Elevii au pregătit din timp activitatea, împodobindu-și clasele cu brăduți și ornamente specifice acestei perioade, multe dintre acestea fiind creații proprii. Elementul de noutate al acestui an este apariția în decorul holurilor școlii a ușilor claselor,  ornate pe teme alese de fiecare colectiv de elevi în parte. Diversitatea, originalitatea și frumusețea modelelor alese dovedesc multă creativitate și ingeniozitate. A fost realizată astfel o atmosferă deosebită, care aduce mai aproape prezența sărbătorilor pe care le așteptăm cu toții. În acest decor, veselia este la ea acasă, iar timpul petrecut în școală este mult mai frumos.

Felicitări tuturor!

12219419_597730740381057_1625503186209508614_n

Reclame
Acest articol a fost publicat în Comisia dirigintilor, Consiliul elevilor, Evenimente culturale, Noi în mass media, Proiecte educative și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s