„FLORI DE MAI” – SERBAREA ȘCOLII GIMNAZIALE NR. 3 SUCEAVA 5 MAI 2016

        Joi, 5 mai 2016, Sala Mare a Casei de Cultură din Suceava a primit, ca întotdeauna cu generozitate, pe elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Suceava, care au urcat pe scenă în cadrul serbării școlare intitulate „Flori de Mai”.
Micii artiști au pregătit un program frumos, divers și atractiv care a reunit dansuri diferite, de la vals și tango, flamengo, cha-cha, la street-dance și hip-hop, cântece ale grupurilor vocale, demonstrații de gimnastică ritmică, două microrecitaluri ale soliștilor vocali și dansatorilor de muzică populară, interpretări de muzică ușoară românească dar și din repertoriul internațional, instrumentiști – chitară, pian, tobe, dans sportiv, majorete, chiar și o spectaculoasă demonstrație de Qwan Ki Do a proaspeților campioni europeni – elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 3 Suceava și membrii ai valorosului Club sportiv He Pai din orașul nostru.
Au fost aproape trei ore de spectacol, apreciat de un public darnic în aprecieri și aplauze meritate pe deplin. Atmosfera creată de calitatea celor 42 de numere prezentate, de entuziasmul copiilor, de emoțiile celor din culise care îi încurajau pe artiști pentru ca fiecare mișcare să se întâmple așa cum era rostul ei, iar fiecare vers să ajungă la inima spectatorilor, au dus la conturarea unui spectacol ce cu siguranţă va rămâne în amintirea celor prezenţi.
În spatele zâmbetelor, ale evoluțiilor dinamice ale celor ce au încântat spectatorii, stă echipa cadrelor didactice ale școlii noastre care i-au pregătit pe elevi, stau instructorii și antrenorii din cluburile pe care elevii le frecventează, dar și numeroasele ore de pregătire și antrenament efectuate.
Acestora li se cuvine întreaga apreciere pentru dăruirea pe care o demonstrează și în activitățile de acest gen. Pentru că educația nu se face numai în bancă ci și pe scenă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acest articol a fost publicat în Evenimente culturale, Programe educative, Proiecte educative. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s