Rezultate frumoase ale elevilor participanți la concursuri de istorie

           Încă de la prima ediție a Concursului județean de istorie Clio, sau „Mica Olimpiadă pentruclio-the-muses clasele V-VII”, care a fost găzduită de Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, elevii din școala noastră au dovedit interes, participând în număr mare și obținând rezultate deosebite.

            La fel a fost și în acest an, la a treia ediție a concursului, la care au participat elevi pasionați de studiul istoriei universale, din majoritatea claselor a V-a, a VI-a și a VII-a. Au ajuns la faza județeană, un grup de elevi care au demonstrat seriozitate și pasiune, reușind să se remarce prin rezultate deosebite. Este vorba de elevii: Onofrei Ilinca , clasa a V-a C, Irimie Ștefan, clasa a V-a C, Niță Alexandros, clasa a V-a D, Măciucă Diana, clasa a VI-a B, Cosmin Calistru, clasa a VII-a C, Zvarici Sebastian, clasa a VII-a C, Clem Daria, Olariu Maria, Pușcașu Anastasia și Petriuc Iarina din clasa a VII-a D.

                Faza Județeană a Concursului de istorie Clio, a avut loc anul acesta, pe data de 7 Mai, la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc. Grupul de elevi care a reprezentat școala noastră au obținut premii prin elevii: Niță Alexandros din clasa aV-a D, Clem Daria, Olariu Maria și Pușcașu Anastasia din clasa a VII-a D.

Felicitări elevilor și mulțumiri părinților acestora pentru sprijin și implicare!

          Un alt concurs de istorie la care s-au remarcat elevii din școala noastră, este „Istoria între mit și realitate”, concurs interjudețean desfășurat la Timișoara, în data de 21 aprilie 2016 și care a avut ca tematică aniversarea a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial. Astfel, la secțiunea „Afișe și colaje”, elevele Ciobanu Elena și Lucaci Roxana din clasa a VII-a A, au obținut premiul II, în timp ce colegele lor, Cîmpan Ramona și Saucinițianu Petra, din aceeași clasă, au obținut premiul I, la secțiunea „Prezentări în Power Point”. Felicitări tuturor pentru implicare și frumoasele rezultate!

untitled-1

                                                                             a consemnat, prof. de istorie Cornelia Boboc

Reclame
Acest articol a fost publicat în Concursuri, Proiecte educative. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s