Tripla aniversare națională sărbătorită de elevii Școlii Gimnaziale nr. 3

          Pe data de 28 noiembrie 2016, de Ziua Bucovinei, elevi din clasele a VIII-a ai școlii noastre s-au întâlnit pentru a sărbători cele trei evenimente de suflet ale românilor: Ziua Bucovinei: 28 noiembrie , Ziua „Ocrotitorului” României – Sf. Apostol Andrei: 30 Noiembrie, Ziua Națională a României: 1 decembrie.

          Organizat de comisia profesorilor de istorie -geografie -cultură civică – ed. religioasă, „Om și societate”, avându-i ca invitați pe cei doi directori ai școlii, tradiționalul concurs: „Credință, Onoare și Patrie” i-a reunit pe elevii școlii pentru câteva ore de frumoasă simțire românească. Echipajele elevilor din clasele a VIII-a au demonstrat că își cunosc și sunt mândri de istoria și religia neamului lor, prezentându-se la înălțime în cadrul probelor de teorie (istorie și religie), practică și artistică. Prestația lor a fost răsplătită cu aprecierea colegilor și a juriului concursului, care le-au oferit aplauze și diplome.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Concursuri, Evenimente culturale, Proiecte educative. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s