MARILE SĂRBĂTORI CREȘTINE ÎN VIAȚA ELEVILOR

Sub acest titlu s-a desfășurat activitatea susținută de elevii clasei a V-a C, îndrumați de  Pr. Prof. Păstrăv Ciprian, în cadrul Comisiei metodice a profesorilor din comisia „Om și societate”,  în data de 12 aprilie 2018.

Profesorii invitați au asistat la o lecție de educație religioasă, minuțios pregătită, un prilej de retrăire a emoțiilor simțite de lumea creștină cu prilejul sărbătorilor în general,  a sărbătorii Învierii Domnului în special.

Elevii au prezentat materiale despre cele mai importante sărbători creștine: Nașterea Domnului, Intrarea Domnului în Ierusalim, Învierea Domnului, Înălțarea Domnului, Pogorârea Sf. Duh. Au expus materiale despre Sfintele Pătimiri ale Domnului Hristos, au prezentat materiale despre Învierea Domnului, au arătat tradiții și obiceiuri pascale în diverse zone.

Activitatea prezentată de clasa a V-a C a fost apreciată la superlativ de toți cei prezenți. Felicitări elevilor și îndrumătorului lor, pr. prof. Păstrăv Ciprian!

Acest articol a fost publicat în Evenimente culturale, Programe educative, Proiecte educative. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s